Vagtplan - EasyPlan

 

EasyPlan er et vagtplansprogram. 

Få styr på vagtplanlægning og tidsregistrering. Med EasyPlan får du nemt og hurtigt et overblik over skemalægningen på jeres institution. Programmet er bygget logisk op omkring en simpel menu på få hovedpunkter.

EasyPlan indeholder alt det nødvendige for at kunne lave en professionelt skemalægning af vagtplaner. I vil opleve, at tiden I bruger på skemalægning kan reduceres betydeligt med EasyPlan.

 
 

EasyPlan overholder alle de krav, regler og ønsker, som du har tastet ind i programmet. Vagtplaner med EasyPlan er samtidig tilpasset institutionens behov og kan overholde arbejdstidsregler, lokalaftaler og overenskomster.
At lægge en vagtplan med traditionelle metoder tager tid. Der er mange detaljer, regler og ønsker, man skal huske at få med. Det er et kompliceret puslespil, som ikke altid går op. Er der mange rettelser, kan man miste overblikket.

Men det kan gøres nemmere. Vores løsning, EasyPlan, laver en vagtplan fuldautomatisk. Du skal kun indtaste data én gang, så ordner EasyPlan resten. Derfor sparer du tid med EasyPlan.