Den digitale institution

 

Den Digitale Institution afvikles via sikre forbindelser. Alt bygger på åbne standarder således, at der er mulighed for snitflader til kommunens øvrige administrative systemer - herunder blandt andet:

Data fra KMD, Tabulex, IST, Skoleintra, DPR og CPR registre - Fælles login med Skoleintra - Officepakken - HR og lønsystem - Udtræk af data i CSV, XML og PDF format.

 

EasyCms
er et modulopbygget hjemmesidesystem, der er let at administrere. Brugerne kan let oprette artikler, billeder og video med mere. Fra den offentlige hjemmeside er der adgang til EasyIntra som er et lukket system. Der kan logges ind med EasyIntra’s eget loginsystem eller NemId. Der er også mulighed for at tilgå EasyIntra via fælles login med Skoleintra. 

 
  EasyIntra
er et webbaseret system til kommunikation mellem forvaltning, institution, personale, forældre og børn/medlemmer. Endvidere indeholder EasyIntra mulighed for bl.a. opbygning af aktivitetskalendere, nyhedsbreve, dokumenthåndtering m.m.
EasyKom 
Er et webbaseret system til digital fremmøderegistrering bl.a. via touchskærme, smartbord eller tablets. Via intra og/eller forældre app, personale app, medlems app, mail og SMS kommunikeres der digitalt såvel overordnet som daglige beskeder m.m. mellem forvaltning, institution, forældre og medlemmer. EasyKom har ligeledes et administrationsmodul til daglig administration af bl.a. ferie/fravær, aktiviteter samt statistik og udtræk m.m.
 
  EasyPlan
er et windowsbaseret system for administratorer og vagtplanlæggere og webbaseret for øvrige brugere. EasyPlan indeholder værktøjer til beregning af arbejdsregler uanset normperiode samt et vagtplanlægningsværktøj med valgfri antal uger i et rul. Personalet har via en webside mulighed for indtaste faktisk arbejde m.m.

 

Struktur

Den Digitale Institution består af 4 moduler - herunder EasyCms, EasyIntra, EasyKom og EasyPlan. Alle moduler kan anvendes alene, men med alle 4 moduler opnås en total digitalisering af institutionsområdet i kommunen.